Samenwerken

Wil je met ons samenwerken?

Adverteren op 4Mama.nl

 

Bereik de bezoekers van 4Mama.nl!

Wil je graag met ons samenwerken voor de promotie van je producten of diensten? Dat kan!

4Mama richt zich op actieve en betrokken moeders met kinderen t/m 16 jaar. Ze oriënteren zich en kopen graag online en zijn tevens actief op diverse social media. 

Adverteren kan op onze homepage, in de sidebar middels een banner en in onze blogs met een link. Ook op onze Facebookpagina kan je product of dienst gepromoot worden. Onze Instagram pagina wordt voornamelijk gebruikt voor een kijkje achter de schermen en voor de promotie van bestemmingen en accommodaties waar we verblijven. Aparte product promoties via Instagram doen wij niet, tenzij het in combinatie met een blog is.

Wij kiezen onze adverteerders zorgvuldig. Alleen die adverteerders, passend bij onze doelgroep en de uitstraling van de website, worden door ons geaccepteerd. Je zal hier geen adverteerders vinden die gokken, drank, 18+ of bitcoins/crypto promoten. Het advertentiemateriaal wordt aangeleverd volgens de gegeven specificaties en wordt ter beoordeling overlegd. Wij houden ons het recht voor advertentiemateriaal te weigeren. Adverteerders kunnen in dat geval geen beroep doen op het verhalen van gemaakte kosten.

Onze advertentietarieven en de laatste cijfers m.b.t. websitebezoek en ons lezersbestand sturen we je graag toe. Mail hiervoor naar info@4mama.nl.

Reviews

Wil je jouw product of evenement gepromoot hebben middels een review? Wil je exposure voor je product en via 4Mama een winactie opzetten? Dat is allemaal mogelijk. Opgestuurde artikelen worden niet geretourneerd en blijven eigendom van 4Mama. Wanneer wij worden uitgenodigd voor een evenement of reis, dan gaan wij ervan uit dat entree en parkeren alsmede verblijfkosten inbegrepen zijn. Wij zorgen zelf voor vervoer, tenzij er buiten de landsgrenzen gereisd moet worden.

Persberichten

Persberichten mag je sturen naar info@4mama.nl. Het wil echter niet zeggen, dat we het persbericht ook overnemen en plaatsen. Je hoeft ons niet te mailen of te bellen of en wanneer we plaatsen. Als we dat doen, dan zullen we dat laten weten via e-mail. 

Lever je digitaal (beeld)materiaal aan, dan gaan wij ervan uit dat we deze zonder beperkingen online mogen gebruiken in relatie tot je bericht. Lever je beeldmateriaal aan, dat niet door 4Mama gebruikt mag worden of in ander gevallen waarbij 4Mama wordt aangesproken op onrechtmatig gebruik van de geleverde werken, zal deze schade verhaald worden op de adverteerder c.q. de verzender van het persbericht.

Ondanks dat dit een beetje streng klinkt, is samenwerken met ons ook heel leuk 😉 en nuttig. Het bleek alleen nodig om deze regels even online te zetten. Wel zo duidelijk ook. Toch?