Algemene Voorwaarden

Algemeen
4Mama.nl (4Mama) is een online portaal voor (toekomstige)moeders (vaders zijn natuurlijk ook welkom) met jonge kinderen, die graag online shoppen voor zichzelf en hun kind op het gebied van mode, interieur, cadeautjes, enz. en op zoek zijn naar informatie over diverse onderwerpen waar ze in de dagelijkse praktijk als mama tegenaan lopen zoals: opvoeding, lezen, knutselen, verjaardagen en spelen. Op 4Mama vind je die webshops en websites die naar de maatstaven van 4Mama veel te bieden hebben en het bezoeken waard zijn.

Privacy
We verzamelen enkel gegevens die je expliciet aan ons verstrekt, zoals je e-mailadres wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief en de gegevens die je achterlaat bij het inschrijven voor een lidmaatschap. Daarnaast verzamelen we gegevens wanneer je de website gebruikt. Dit doen wij door middel van Google Analytics. We gebruiken de gegevens enkel om de website te optimaliseren en te verbeteren. We verzamelen via deze weg geen inbreukmakende persoonsgegevens.

Aansprakelijkheid

4Mama is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, van welke aard ook, door doen of nalaten en/of beslissingen naar aanleiding van de informatie op 4Mama.nl, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld.

4Mama probeert ervoor te zorgen dat de informatie op de website correct is. 4Mama draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de vermelde webshops en websites. Klik je door naar een webshop of een andere website, dan doe je dit op eigen risico. Je gaat dan automatisch de verplichting aan dat je de betreffende webshop gebruikt volgens de eigen voorwaarden van deze webshop. Ben je van mening dat een van de genoemde webshops op 4Mama zich niet houdt aan de wet, dan mag je ons hiervan in kennis stellen. Wij kunnen dan beslissen of we de link verwijderen van onze site.

Indien er sprake is van schade bij een derde door content die op website4mama.nl is geplaatst door een lid, is het betreffende lid aansprakelijk voor deze schade. 4Mama zal de schade verhalen op het lid of zal, indien een en ander tot een procedure zal leiden, het lid in vrijwaring oproepen.

Notice & Take down procedure

4Mama draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van blogs die zijn ingestuurd door onafhankelijke bloggers en die geplaatst zijn op 4Mama.nl. 4Mama kan helaas niet alle content, die op de website geplaatst wordt, controleren. Een blog kan feitelijke onjuistheden bevatten of shockeren, maar is nooit bedoeld om moedwillig te kwetsen. Je mag altijd reageren op blogs door een mail te sturen naar info@4mama.nl wanneer je deze als kwetsend ervaart. Je eigen mening op een bepaald onderwerp mag je uiten door te reageren onder de blog zelf. Mocht 4Mama jouw reactie ongepast vinden, dan zijn wij gerechtigd deze te verwijderen van de site.

Denk je onrechtmatige content te zien, zoals strafbare uitingen of denk je dat een tekst of afbeelding inbreuk maakt op een auteursrecht of merkrecht, stuur dan een e-mail naar info@4mama.nl, met URL, aanduiding van dat wat volgens jou niet rechtmatig is en een onderbouwing waarom het volgens jou onrechtmatig is. Binnen 72 uur zullen we reageren. Op basis van jouw e-mail bepalen of we de content meteen offline halen, de content niet onrechtmatig is of dat er meer onderzoek naar gedaan moet worden.
 

Alle rechten voorbehouden. 
Op het materiaal dat op deze site te vinden is, rusten intellectuele eigendomsrechten. 4Mama geeft jou als bezoeker toestemming om kleine delen van de site te delen naar social media. Je mag echter niets vermenigvuldigen zonder naamsvermelding of voor zakelijk gebruik zonder schriftelijke toestemming van 4Mama. Dat geldt voor zowel de beelden als de teksten op de site.

©4Mama 2023
Kamer van Koophandel te Breda onder nummer: 63188694