Disclaimer

We krijgen bij 4Mama regelmatig speelgoed, kleding en andere producten opgestuurd of worden voor events uitgenodigd. De reviews die we hierover schrijven reflecteren altijd onze mening. Ook als deze niet heel positief is. Eerlijkheid voorop dus. Dat mag je van ons verwachten. Als we iets gekregen hebben, dan blijkt dit altijd uit de tekst. Staat het er niet, dan hebben we het zelf gekocht of zelf een kaartje gekocht om iets te bezoeken.

Affiliates

Soms werken we met affiliate partijen en plaatsen we een link in ons artikel. Wanneer je dan het product via die link aankoopt, dan ontvangen wij hierover een kleine commissie. Het kost jou niets extra en het dekt voor ons soms net de kosten van het onderhouden van deze website. 

Win-acties

4Mama heeft regelmatig leuke win-acties. Je komt alleen in aanmerking wanneer je aan de vermelde voorwaarden voldoet. Win-acties zijn alleen voor onze volgers. Merken we dat je na een actie weer vertrekt als volger om daarna weer terug te keren als er een actie is, dan sluiten we je uit voor verdere deelname in de toekomst. Je prijs wordt gratis naar je verstuurd binnen Nederland. Woon je in het buitenland, dan mag je meedoen, maar zal je de meerkosten zelf moeten betalen. Raakt iets zoek in de post, dan zijn 4Mama en de samenwerkende partij die de prijs ter beschikking stelt hiervoor niet aansprakelijk. Je hebt dan geen recht op een tweede zending.

Regelmatig houden we leuke acties op Facebook. Wij houden ons altijd aan de regels die Facebook ten aanzien van win-acties stelt. Wij vinden het leuk als je onze berichten en acties deelt, maar het zal je winkans niet vergroten. Als de actie op Facebook plaatsvindt, dan geven we daar ook aan dat er een winnaar is. Je krijgt 2 weken de tijd om je prijs op te eisen, tenzij anders vermeld wordt. Doe je dat niet binnen de termijn, dan vervalt je recht en gaat de prijs naar een ander. Bij winacties die uitsluitend via Facebook plaatsvinden, moet er via e-mail geverifieerd kunnen worden dat je de genoemde winnaar bent. Heb je een fake profiel of gebruik je een fake gebruikersnaam dan ben je uitgesloten van deelname.

Wij vrijwaren Facebook voor acties die op dit social medium plaatshebben. Facebook is niet verantwoordelijk voor onze communicatie op onze pagina en Facebook heeft deze niet goedgekeurd of gesponsord.