Over mij

Esmée Branbergen - eigenaar en hoofdredacteur van 4mama.nl

Esmée Branbergen

4Mama is een initiatief van Esmée Branbergen.

Het idee van 4Mama ging borrelen toen ik in 2013 werkloos werd en ik mijn toekomst moest heroverwegen. Vanwege mijn marketingachtergrond hadden vormgeving en online marketing al mijn interesse. Ik volgde een opleiding “online marketing” en startte vervolgens Linea Recta, waar ik kleine ondernemers hielp met hun online zichtbaarheid. Daarna richtte ik tevens 4Mama op. Met passie stortte ik mijzelf op mijn blog, dat ik op 1 juni 2015 lanceerde.

Na 2 jaar bloggen richtte ik in 2017 Blogger by Nature op en in hetzelfde jaar organiseerde ik het eerste Blogger by Nature event: een kennis- en netwerkevent voor bloggers en bloggende ondernemers.

Schrijven heb ik altijd al gedaan. Voor mijn werk, maar ook privé. Dagboeken vol heb ik geschreven. Vooral voor mijn dochter om later terug te lezen.

Op 4mama.nl vind je leuke, interessante en soms ontroerende of serieuze artikelen over zeer uiteenlopende onderwerpen. We schrijven over moederschap, opvoeding, leuke shops en producten die we tegenkomen, zwangerschap, bevalling,  beauty en soms schrijven we heel persoonlijke verhalen in columns.

Op social media worden de artikelen gedeeld en regelmatig maak je kans op leuke win-acties. Want niets is leuker dan weggeven en mensen blij maken!

Volg ons daarom vooral via onze social media kanalen.

En wil je een samenwerking bespreken? Neem dan contact op via info@4mama.nl of vul het contactformulier in.

Volg me op: