Spelletjes

Spelen met Smartgames spelletjes

Smartgames ontwikkelt spelletjes waarbij je je brein aan het werk moet zetten. Voor elke leeftijd en elk intelligentieniveau is er wel een leuk spelletje te vinden. De spelletjes zijn voornamelijk heel compact en dus makkelijk mee te nemen op vakantie. En ook heel handig… je speelt de Smartgame spelletjes vooral in je uppie. Dus ideaal om mee te nemen als spelletje voor op de achterbank of als je 1 kind hebt of wanneer ze samen niet zo goed kunnen spelen 😉

Deze spelletjes van Smartgames zijn onze favorieten.

Onze favoriete Smartgames spelletjes

Smartgames IQPuzzel

Smartgames IQ Puzzler pro (6+)

IQ-Puzzler Pro van SmartGames daagt je uit in 120 opdrachten en bevat 3 spelvarianten, in 2D en in 3D. De bovenkant van het spelbord gebruik je voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van het spelbord vind je een compleet ander spelbord voor 2D opdrachten. Allemaal in het hetzelfde compacte draagbare doosje. Leeftijd is 6+ en ook volwassenen kunnen hier uren puzzelen. Het spelbord kan je tevens gebruiken als opbergvak voor de puzzelstukken. Handig voor op reis.

De prijs van IQ Puzzler pro is 11,99 en je kan hier meer informatie vinden.

Spelletje voor kleuters drie kleine biggetjes van SmartGames

Smartgames Kleuterspel: 3 kleine biggetjes

Er was eens… een betoverend denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf.

Kan jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen? Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is.

Dit puzzelspel van SmartGames is ideaal voor de handjes van jonge kinderen, met 3 grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te houden zijn. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam naar buiten kijken.

Dit spel bevat ook een plaatjesboek met het verhaal én een boekje met 48 opdrachten. Er zijn 2 verschillende soorten opdrachten: 24 dag-opdrachten zonder de wolf en 24 nacht-opdrachten met de wolf.

Winnaar Speelgoed van het Jaar 2015

Een superleuk Smartgames spel voor kleuters. Check hier voor de prijs en meer informatie

Spel voor 8+ IQ Link van Smartgames

Smartgames IQ-link breinbreker (6+)

Ga slim te werk en pas alle puzzelstukken op het spelbord. Maar let op! Er zijn 36 puzzelonderdelen maar slechts 24 plaatsen op het bord! Open ringen en bollen van verschillende puzzelstukken kunnen op dezelfde plaats gelegd worden. Maar enkel wanneer je ze op de juiste manier aan elkaar linkt. IQ-Link is een compact reisspel en het meest uitdagende denkspel in de reeks IQ-puzzels van SmartGames. Bovendien ogen de gekleurde, doorzichtige puzzelstukken fantastisch. Inhoud: 12 kleurrijke puzzelstukken, compact spelbord met transparant deksel, boekje met 120 opdrachten.

Dit Smartgames spel is net als IQ Puzzler pro een breinbreker. Lekker compact, dus handig voor op reis. Je koopt het o.a. bij Bol.com voor 12,99.

Magnetisch creatief spel van Smartgames

Magnetisch tof met SmartMax

Met de SmartMax Build & Roll – 44 pcs ontdek je alles over magnetisme!
Kijk hoe de ballen en staven aan elkaar klikken door het magnetische effect en laat daarna de ballen rollen door de ballenbaan!
Bouw de leukste constructies met deze Build en Roll set van Smartmax en kijk of de ballen naar beneden willen rollen!
Spelen met de set stimuleert de ontwikkeling van creativiteit en laat kinderen kennismaken met magnetisme.

Echt een geweldig creatief spel. Een aanrader! Je kunt hier de prijs en meer informatie vinden.

Welke SmartGames vind jij het leukst?

Esmée

Esmée

Vrij laat in mijn leven besloot ik dat ik moeder wilde worden. Op mijn 38e verjaardag beviel ik van een prachtige dochter. Een paar jaar later startte ik mijn blog. Gewoon omdat ik zoveel te vertellen had. Over mijn traumatische bevalling, de premature geboorte van mijn dochter en alles wat ik als moeder meemaakte: ik schreef het van me af. Je kan wel zeggen dat mijn blog mijn therapie was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *